IMG_8840

Le Mnü du KaLK

Lunch den 21 juli tvåtusensjutton

Grillad pluma av svensk gris serveras med rödvinssky, kål och fransk potatissallad 115:-

eller

Vetetortilla med soyachili och ost serveras med sallad och chilimajo 99:-

eller

Kockens tomatsoppa serveras med hembakt och smör 99:-

———————————————————————————————————–

Burgare

På alla burgare lägger vi majonnäs, sallad, tomat, rödlök och saltgurka längst ned i vårt hembakade bröd. Om inget annat önskas steker vi köttet medium, säg till om välstekt eller blodigt. Alla burgare serveras med våra fina Kalkchips…

Klassiker 185:-

Burgare på svenskt nötkött toppad med Västerbottensost och bacon

Hagelstad Blå 210:-

Nötköttsburgaren med blåmögel från Hagelstads getter och jordgubb/rabarberchutney

Med smak från Korea 205:-

Nötköttsburgaren med kimchee, syrad rödlök och Västerbotten

Svensk vår i Italien 210:-

Nötköttsburgaren toppad med taleggio, bacon, smörad bönor från kesnäs och rostad vitlök/solros

Aussie från andra sidan jorden 215:-

Nötköttsburgare toppad med stekt ägg, bakt rödbeta, ost och senapsdressing

Säger Bää… 210:-

Lammburgare med chevre, bacon, valnötter och honung

Back to the roots 175:-

Surdegspanerad och friterad rotselleri toppad med Västerbotten och majs/solros

Sen har vi såklart desserter och speciell barnmeny också!

Smaklig spis!

//Le Chef