Le Mnü du KaLK

Söndag den 21 i fjärde tvåtusennitton

Lunchalternativ serveras fram till 16, dryck och kaffe tillkommer

Wallenbergare på svensk kalv serveras med potatismos, brynt smör, ärtor och rårörda lingon 125:-

eller

Grillad spetskål med potatismos, ärtor, brynt smör och rårörda lingon 115:-

eller

Lufsa med svenskt fläsk serveras med rårörda lingon och grädde 115:-

eller 

Sill x2, rökt lax, ägg, asiatisk sallad, kall potatis, smör och Västerbotten 135:-

———————————————————————————————————-

Burgare

På alla burgare lägger vi majonnäs, sallad, tomat, rödlök och saltgurka längst ned i vårt hembakade bröd. Om inget annat önskas steker vi köttet medium, säg till om välstekt eller blodigt. Alla burgare serveras med våra fina Kalkchips…

Klassiker 195:-

Burgare på svenskt nötkött toppad med Västerbottensost och bacon

Massa lök extra ost 215:-

Nötköttsburgaren toppad med taleggio, karamelliserad gul lök, syrad rödlök, fermenterad vitlök och friterad chalotten

Säger Bää… 215:-

Lammburgare med chevre, bacon, valnötter och honung

Korea 215:-

Nötköttsburgaren med kimchi, syrad rödlök och asiatisk bbq

Back to the roots 190:-

Panerad och friterad rotselleri toppad med västerbotten och syrad pumpa

Smaklig spis!

//Le Chef