IMG_8840

Le Mnü du KaLK

Lördag den 23 juni tvåtusenaderton

Lunchalternativ serveras fram till 16.00

Dryck och kaffe tillkommer nedanstående priser.

Långkokt svensk fransyska med rostad potatis och kål 115:-

eller

Sallad med sparris från Ranstad och Västerbotten serveras med hembakt och ramsmajo 115:-

eller

Vetetortilla med chili på öländska bönor(innehåller kycklingbuljong) och ost serveras med sallad och chilimajo 99:-

———————————————————————————————————–

Burgare

På alla burgare lägger vi majonnäs, sallad, tomat, rödlök och saltgurka längst ned i vårt hembakade bröd. Om inget annat önskas steker vi köttet medium, säg till om välstekt eller blodigt. Alla burgare serveras med våra fina Kalkchips…

Klassiker 195:-

Burgare på svenskt nötkött toppad med Västerbottensost och bacon

Säger Bää… 215:-

Lammburgare med chevre, bacon, valnötter och honung

Lokal och Italien 215:-

Nötköttsburgaren toppad med taleggio, solrospesto och kallrökt skinka från Rosas

Back to the roots 185:-

Surdegspanerad och friterad rotselleri toppad med Västerbotten och syrad jordärtskocka från Gudesjö

Ärtor från ön 210:-

Burgare på grå och gröna ärtor från Öland med, solros och rostad vitlök. Toppas med taleggio och pesto

Sen har vi såklart desserter och speciell barnmeny också!

Smaklig spis!

//Le Chef