IMG_8840

Le Mnü du KaLK

 

Lunch den 21 februari tvåtusenaderton

Lunch fram till 15.00

Ugnsbakt torsk med ägg och räka serveras med potatis, sås och fänkål 115:-

eller

Potatiskroketter med ost serveras med enkelstekt ägg, syrad pumpa, sallad och chilimajo 115:-

eller

Soppa på jordärtsskocka och palsternacka serveras med hembakt och smör 99:-

———————————————————————————————————–

Burgare

På alla burgare lägger vi majonnäs, sallad, tomat, rödlök och saltgurka längst ned i vårt hembakade bröd. Om inget annat önskas steker vi köttet medium, säg till om välstekt eller blodigt. Alla burgare serveras med våra fina Kalkchips…

Klassiker 185:-

Burgare på svenskt nötkött toppad med Västerbottensost och bacon

Säger Bää… 210:-

Lammburgare med chevre, bacon, valnötter och honung

Back to the roots 185:-

Surdegspanerad och friterad rotselleri toppad med Västerbotten och pumpachutney

Sen har vi såklart desserter och speciell barnmeny också!

Smaklig spis!

//Le Chef