IMG_8840

Le Mnü du KaLK

Lördag den 20 oktober tvåtusenaderton

Lunchalternativ serveras fram till 16, dryck och kaffe tillkommer

Wallenbergare på svensk kalv med mos, ärtor, brynt smör och rårörda lingon 115:-

eller

Chili på öländska gråärtor och borlottibönor i vetetortilla toppas med västerbotten och serveras med sallad och vitlöksmajo 99:-

eller

Soppa på blom- och vitkål smaksatt med dill/timjan toppas med löttorpsäpple och krutonger 99:-

———————————————————————————————————–

Burgare

På alla burgare lägger vi majonnäs, sallad, tomat, rödlök och saltgurka längst ned i vårt hembakade bröd. Om inget annat önskas steker vi köttet medium, säg till om välstekt eller blodigt. Alla burgare serveras med våra fina Kalkchips…

Klassiker 195:-

Burgare på svenskt nötkött toppad med Västerbottensost och bacon

Lokal och Italien 215:-

Nötköttsburgaren toppad med taleggio, pesto och kallrökt skinka från Rosas

Säger Bää… 215:-

Lammburgare med chevre, bacon, valnötter och honung

Back to the roots 190:-

Panerad och friterad rotselleri toppad med västerbotten, syrad pumpa och plommonchutney

Smaklig spis!

//Le Chef