IMG_8840

Le Mnü du KaLK

Lunch den 21 september tvåtusensjutton

Lunchalternativ fram till 16 eller så långt lagret räcker

Kålpudding på svensk gris och ko serveras med potatis, gräddsås och lingon 115:-

eller

Vegetarisk tortilla med quorn, ost och grönsaker serveras med sallad och chilimajo 99:-

eller

Tomatsoppa toppad med Västerbottensost serveras med hembakt och smör 99:-

———————————————————————————————————–

Burgare

På alla burgare lägger vi majonnäs, sallad, tomat, rödlök och saltgurka längst ned i vårt hembakade bröd. Om inget annat önskas steker vi köttet medium, säg till om välstekt eller blodigt. Alla burgare serveras med våra fina Kalkchips…

Klassiker 185:-

Burgare på svenskt nötkött toppad med Västerbottensost och bacon

Fransk Blå 210:-

Nötköttsburgaren med blåmögel från La France och äppel/citronchutney

Med smak från Korea 205:-

Nötköttsburgaren med kimchee, syrad rödlök, Västerbotten och kryddig BBQ

Italien 210:-

Nötköttsburgaren toppad med taleggio, kalamataoliver och rostad vitlök/solros

Säger Bää… 210:-

Lammburgare med chevre, bacon, valnötter och honung

Back to the roots 175:-

Surdegspanerad och friterad rotselleri toppad med Västerbotten och majs/solros

Sen har vi såklart desserter och speciell barnmeny också!

Smaklig spis!

//Le Chef