Le Mnü du KaLK

Lunch den 21 februari tvåtusennitton

Pannbiff på svensk gris och ko serveras med stekt lök och dito potatis, gräddsås och lingon 115:-

eller

Quesadilla fylld med ost och bruna bönor från ön. Serveras med sallad och chilimajo 115:-

eller 

Soppa, bröd, smör och sallad på buffé: idag soppa på jordärtsskocka från bygden och spetskål 110:-

Om du är väldigt hungrig kan du äta soppa etc. OCH en varmrätt för 130 riksdaler

———————————————————————————————————–

Burgare

På alla burgare lägger vi majonnäs, sallad, tomat, rödlök och saltgurka längst ned i vårt hembakade bröd. Om inget annat önskas steker vi köttet medium, säg till om välstekt eller blodigt. Alla burgare serveras med våra fina Kalkchips…

Klassiker 195:-

Burgare på svenskt nötkött toppad med Västerbottensost och bacon

Massa lök extra ost 215:-

Nötköttsburgaren toppad med taleggio, karamelliserad gul lök, syrad rödlök, fermenterad vitlök och friterad chalotten

Säger Bää… 215:-

Lammburgare med chevre, bacon, valnötter och honung

Korea 215:-

Nötköttsburgaren med kimchi, syrad rödlök och asiatisk bbq

Back to the roots 190:-

Panerad och friterad rotselleri toppad med västerbotten och syrad pumpa

Smaklig spis!

//Le Chef