IMG_8840

Le Mnü du KaLK

 

Lunch den 21 november tvåtusensjutton

Majskycklinglårfilé från Guldfågeln med tomatkokt ris, oliver och kål 115:-

eller

Soppa på blomkål och brynt lök toppas med västerbotten och serveras med hembakt och smör 99:-

eller

Den vegetariska lådan med krämig potatis, tomatkonfiterade soyabitar och ost på toppen. Serveras med bönor och chilimajo 99:-

———————————————————————————————————–

Burgare

På alla burgare lägger vi majonnäs, sallad, tomat, rödlök och saltgurka längst ned i vårt hembakade bröd. Om inget annat önskas steker vi köttet medium, säg till om välstekt eller blodigt. Alla burgare serveras med våra fina Kalkchips…

Klassiker 185:-

Burgare på svenskt nötkött toppad med Västerbottensost och bacon

Hagelstad Blå 210:-

Nötköttsburgaren med blåmögel från Hagelstads getter och äppel/rabarberchutney

Skörden 210:-

Nötköttsburgaren toppad med taleggio, smörstekt trattis och citrussyrad pumpa

Säger Bää… 210:-

Lammburgare med chevre, bacon, valnötter och honung

Back to the roots 185:-

Surdegspanerad och friterad rotselleri toppad med Västerbotten och citrussyrad pumpa

Sen har vi såklart desserter och speciell barnmeny också!

Smaklig spis!

//Le Chef