IMG_8840

Le Mnü du KaLK

Onsdagen den 19 december tvåtusenaderton

Grillad kotlett servers med rostad potatis, gräddig sås och gelé 115:-

eller

Gratinerad vetetortilla med ägg- och fiskröra serveras med grönsallad och dillmajo 99:-

eller

Grönkålssoppa toppad med rökt sidfläsk & friterad schallottenlök. serveras med hembakt och smör 99:-

 

———————————————————————————————————–

Burgare

På alla burgare lägger vi majonnäs, sallad, tomat, rödlök och saltgurka längst ned i vårt hembakade bröd. Om inget annat önskas steker vi köttet medium, säg till om välstekt eller blodigt. Alla burgare serveras med våra fina Kalkchips…

Klassiker 195:-

Burgare på svenskt nötkött toppad med Västerbottensost och bacon

Juligen 210:-

Burgare på svenskt nötkött toppad med Västerbotten el Blåmögel från Hagelstad, Bräckt julskinka, rödkål & senap

Lokal och Italien 215:-

Nötköttsburgaren toppad med taleggio, pesto och kallrökt skinka från Rosas

Säger Bää… 215:-

Lammburgare med chevre, bacon, valnötter och honung

Back to the roots 190:-

Panerad och friterad rotselleri toppad med västerbotten, syrad pumpa och plommonchutney

Smaklig spis!

//Le Chef