IMG_8840

Le Mnü du KaLK

Lunch den 23 april tvåtusenaderton

Kycklingwok med nudlar, grönsaker och krämig kokos. Kycklingen kommer från Guldfågeln 115:-

eller

Vetetortilla med öländska borlottibönor och gråärt samt ost. Serveras med sallad och chilimajo 99:-

eller

Jordärtskockor från Gudesjö och Löttorp tillagade på olika vis serveras med fetaost och rostade solroskärnor. Toppas med vild skogslök och gräslök 115:-

———————————————————————————————————–

Burgare

På alla burgare lägger vi majonnäs, sallad, tomat, rödlök och saltgurka längst ned i vårt hembakade bröd. Om inget annat önskas steker vi köttet medium, säg till om välstekt eller blodigt. Alla burgare serveras med våra fina Kalkchips…

Klassiker 185:-

Burgare på svenskt nötkött toppad med Västerbottensost och bacon

Säger Bää… 210:-

Lammburgare med chevre, bacon, valnötter och honung

Lokal och Italien 210:-

Nötköttsburgaren toppad med taleggio, solrospesto och kallrökt skinka från Rosas

Back to the roots 185:-

Surdegspanerad och friterad rotselleri toppad med Västerbotten och syrad pumpa

Ärtor från ön 205:-

Burgare på grå och gröna ärtor från Öland med hasselnötter, solros och rostad vitlök. Toppas med taleggio och pesto

Sen har vi såklart desserter och speciell barnmeny också!

Smaklig spis!

//Le Chef