IMG_8840

Le Mnü du KaLK

Lunch den 13 augusti tvåtusenaderton

Lunchalternativ serveras fram till 16.00

Nudelwok med kyckling från guldfågeln, grönsaker och hot/sweet sås 115:-

eller

Tortillarulle med gråärtsröra och grönsaker serveras med fransk potatissallad och falsk bea 99:-

eller

Sallad med getost, oliver och tomat serveras med hembakt och ramsmajo 115:-

———————————————————————————————————–

KalKsKänKen

Kalla det förrätt eller ta två om du inte vill kalasa på våra burgare.

Serveras från 18 på kvällarna

Älgcarpaccio med Västerbotten, lingon 135:-

rams och hasselnöt

Betor från kesnäs med

Tomater, chilivinägrett, timjan 135:-

smör och solros

Gazpacho toppad med krutonger, bacon och olivolja 125:-

Getostkroketter betor, gran och citron 135:-

H-stad och grannen, kallrökt skinka, krämig getost från Hagelstad och surprise 125:-

Burgare

På alla burgare lägger vi majonnäs, sallad, tomat, rödlök och saltgurka längst ned i vårt hembakade bröd. Om inget annat önskas steker vi köttet medium, säg till om välstekt eller blodigt. Alla burgare serveras med våra fina Kalkchips…

Klassiker 195:-

Burgare på svenskt nötkött toppad med Västerbottensost och bacon

Säger Bää… 215:-

Lammburgare med chevre, bacon, valnötter och honung

Lokal och Italien 215:-

Nötköttsburgaren toppad med taleggio, solrospesto och kallrökt skinka från Rosas

Hagelstad blues 220:-

Nötköttsburgaren toppad med blåmögel från Hagelstads getter och jordgubb/rabarberchutney

Back to the roots 185:-

Surdegspanerad och friterad rotselleri toppad med Västerbotten och syrad rödlök

Ärtor från ön 210:-

Burgare på grå och gröna ärtor från Öland med, solros och rostad vitlök. Toppas med taleggio och pesto

Sen har vi såklart desserter och speciell barnmeny också!

Smaklig spis!

//Le Chef